Rapport från frityrträsket

Det här är hösten utan gråa måndagsmorgnar, tisdagstristess och alltför många koppar automatkaffe på grund av alltings meningslöshet. Det är hösten utan vecka och helg och med en ständigt närvarande prestationsångest. Det är är hösten då det kanske inte blir så många recept här trots att jag tillbringat mer tid än någonsin i min kokvrå. Jag gör nämligen en bok. En bok med bara den bästa maten, den friterade maten! Hittills har jag alltså hängt i min lilla vrå och frityrångorna har legat tunga medan jag har klurat, skrivit och provlagat. Det har känts som hittepå mest hela tiden men så i förra veckan blev det äntligen på riktigt. Då kom Fotograf-Stefan och hämtade mig och all min rekvisita, vi körde till Stockholm, packade upp allt och så började vi göra en bok.

Nej, jag ska inte flytta, jag har bara packat ner lite rekvisita.

Allt uppackat igen.

Viktigt att anteckna allt för att styra upp den frityrångade hjärnan.

Så var jobbet igång!

Inte röra!