Varje gång jag ringer min mamma är det första jag frågar vad hon ätit till middag. Det är inte för att jag är rädd för att hon ska svälta ihjäl, utan det är så jag tänker: mat, mat, mat. Jag lagar den, jag äter den, jag läser och skriver om den och så har det nästan alltid varit. Mitt första recept plitade jag ner på dagis, tre år senare startade jag och min bästa vän ett kafé i min lekstuga. Receptet och kaféets meny har idag hedersplats längst fram i en av mina receptpärmar.

Efter flerårigt arbete på tidningsredaktioner är jag numera är frilansande matskribent och receptkreatör. Efter att ha släppt kokboken My Fryday kan jag även titulera mig frityrdrottning.

Som journalist gillar jag även att få lyfta blicken från köksbänken och undersöka och fundera över vad vi äter och varför. Mina jobb syns i bland annat Aftonbladet, Mat & Vänner och Upsala Nya Tidning och jag jobbar bland annat med fotograferna Emma ErikssonStefan Wettainen och Ulrika Ekblom.

Foto: Stefan Wettainen

 

 

Jag nås på telefon: 0736-718557

Eller maila mig nedan.

Ditt namn (obligatoriskt)

Din e-post (obligatoriskt)

Ämne

Ditt meddelande